evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 13.05.2018 10:39:53

NORO! Več kot klub! Ko bo Barca plačala GRIEZMANOVO klavzulo, bo naredila NEKAJ NEVERJETNEGA!

Kot poroča katalonski Sport, se ponos Katalonije nikakor ne želi spreti z Atleticom.

Antoine Griezmann na vsak način želi v Barcelono. Antonie Griezmann se je že pred časom odločil in tudi Barcelona se je že pred časom odločila, da bo Francoza kupila tako, da bo plačala njegovo 100-milijonsko odškodninsko klavzulo. Pri Atleticu seveda niso zadovoljni; sploh zato ne, ker je ta klavzula nižja od tržnih vrednosti, ki so se za take nogometaše izoblikovale v zadnjem letu dni. Vodstvo kluba je bilo zato kar ostro z Barco in nogometašem, a se zaveda, da ne more storiti ničesar. 

Tudi Barca ne počne ničesar narobe, naj si bomo na jasnem. Pravila so taka, odškodninske klavzule so pač odškodninske klavzule in Katalonci ravnajo povsem tako, kot bi ravnal vsakdo. No, z eno veliko razliko. Ker želijo ohraniti prijateljske odnose s klubom, ki mu nočejo nič slabega, so se po poročanju vedno odlično obveščenega Sporta odločili za neverjetno gesto. Gesto, ki kaže, kolik občutka za pravičnost premorejo pri Barci. 

Verjeli ali ne ... ko bo Barcelona nakazala 100 milijonov, bo zraven dodala prijateljski bonus v višini 15 milijonov evrov. Kot ocenjujejo Katalonci, gre za približno tretjino preostanka cene, ki bi jo Griezmann v tem trenutku dosegel na trgu. In ker bodo to tretjino nakazali povsem prostovoljno in brez obveznosti, se jim zdi primeren prijateljski dodatek. Tudi nam se zdi primeren, pravzaprav se nam zdi navdušujoč, celo genialen.  

Članki iz rubrike