Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2018 20:00:40
Deli članek:

SABOTAŽA! V neposrednem boju za obstanek vodstvo Marriotta iz Swanseaja odgnalo goste iz Southamptona

Profimedia

Nocoj se bosta v zaostali tekmi angleške Premier lige pomerila Swansea in Southampton - neposredna tekmeca za obstanek.

Naboj pred tekmo je ogromen, dovoljena so vsa sredstva. V tem duhu se je odzvalo tudi vodstvo hotela Marriott, ki se nahaja blizu, približno 10 minut oddaljenem od stadiona Liberty v Swanseaju. Gostom iz Southamptona so namreč sporočili, da jih noč pred tekmo ne morejo sprejeti, saj naj bi hotel napadel virus.

Vodstvo Southamptona se ni kar tako pustilo pretentati, zato so vztrajali, da pač želijo kljub virusu priti in se sami prepričati, ali je za njihovo nogometaše varno prespati. Še posebej so bili odločni, ker so izvedeli, da hotel še naprej sprejema nove goste. Vendar niso imeli uspeha, iz hotela so jim sporočili, da o ostalih gostih ne želijo govoriti, saj spoštujejo njihovo zasebnost.

"Nikakršnega dokaza ni, da bi v tem hotelu res obstajala težava z virusom. Hotel deluje in sprejema nove goste. Trener Hughes in njegovi varovanci so se znašli v težavah, saj je očitno, da jim nekdo zanalašč nagaja pred pomembno tekmo," je dejal neimenovan vir iz Southamptona.

Gostje so se morali znajti po svoje in noč preživeli v Cardiffu, ki je od Swanseaja oddaljen uro in 20 minut, obenem so se med potjo iz hotela na stadion soočili s prometnim zamaškom. Če se bo na tekmi pokazala utrujenost gostujočih igralcev, so domačini uspeli, vprašanje pa je, če jim bo to pomagalo do ugodnega rezultata.

Na drugi strani so se navijači Southamptona hotelu Marriott v Swanseaju želeli maščevati na svoj način in na spletni strani TripAdvisor hotel zasuli z izjmeno nizkimi ocenami in slabimi komentarji.

Swansea in Southampton imata na 17. in 18. mestu isto število točk (33). Tekma se bo začela ob 20.45.