Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2018 18:51:39
Deli članek:

Tega NI VEDEL nihče: Zvezdnik Chelseaja spregovoril o HUDIH TEŽAVAH in o tem, kaj se mu dogaja na ulici

Reuters

Da, ob prihodu so o njem govorili vse najlepše, v njem so skoraj videli odrešitelja.

No ja, videli so vsaj pravo zamenjavo za Diega Costo, toda Alvaro Morata visokih pričakovanj ni izpolnil. Klub je zanj odštel rekordnih 66 milijonov evrov, ki se mu niso povrnila. Zato se vse glasneje govori, da bo že poleti - po samo eni sezoni - zapustil klub.

"Nikoli mi ni bilo težje, vse pa se je začelo na zelo lep način. Zabijal sem gole, vsi so me imeli radi, zdaj pa je zgodba povsem drugačna," je za Marco povedal španski napadalec, in nadaljeval: "Ljudje mi na ulici govorijo marsikaj, ne vedo pa, skozi kaj sem šel. To ve samo moja žena, ki živi z mano."

V bistvu niti sam ni vedel, kaj je z njim narobe. Za vse je po njegovem mnenju kriva poškodba, po kateri je klubski zdravnik taval v temi. "Bolje bi bilo, če bi si strgal mišico in tri mesece ne bi igral, tako pa sem živel v nevednosti. Želel sem igrati pa nisem mogel. Sploh nisem vedel, kaj mi je. Tega ni vedel niti klubski zdravnik. Šele pregled v Nemčiji je pokazal, za kaj gre. Nekajkrat sem moral iti v Nemčijo, kjer so mi v hrbet dajali injekcije. Tako močno me je bolelo ..."

Seveda Morata zdaj obžaluje, ker se je prehitro vrnil na nogometne zelenice. Čeprav bi moral počivati, je treniral, saj je želel igrati. "Naredil sem napako, ko si poškodovan, si poškodovan. Pika. Eno tekmo še lahko odigraš, ne moreš pa igrati ves mesec. Vse je šlo navzdol, ko sem pred dvobojem z West Hamom postal oče. Želel sem igrati in otroku posvetiti zadetek, toda sploh se nisem mogel premakniti. Zdravniku sem rekel, naj mi da injekcijo, da bi lahko igral."

Pred Špancem je še ena priložnost, da navduši navijače, 19. maja se bo Chelsea v finalu pokala pomeril z Manchester Unitedom: "Če zadanem za zmago, si bodo ljudje to zapomnili. Spomnili se bodo samo tega, kaj se je zgodilo na koncu."