Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 02.05.2018 11:16:21

Marcelo BREZ DLAKE NA JEZIKU: TO je resnica! (video)

Reuters
Še vedno ne pojenjajo debate o tem, ali je sodnik Cüneyt Cakir naredil krivico Bayernu, ko ni dosodil enajstmetrovke.

Real se je uvrstil v finale lige prvakov, kar mu je uspelo tretje leto zapored. Pri Bayernu objokujejo priložnosti, ki so jih zapravili, prav tako pa izpostavljajo, da je bilo na obeh tekmah kar nekaj situacij, v katerih bi se sodnika preprosto morala odločiti drugače, kot sta se.

Pri tem so v ospredju tri sporne situacije, po katerih bi po njihovem mnenju brez zadržkov lahko pokazala na belo piko. A nista.


Še posebej je svež dogodek s sinočnje tekme, ko je žoga po Kimmichovem predložku Marcela zadela v roko. Iz tega pa se je izcimil samo kot za goste, ki so pri sodniku zahtevali enajstmetrovko.

Oglasil se je tudi Brazilec, in o tem povedal: "Delamo vse, kar je mogoče, da Real ohranimo na mestu, ki si ga zasluži - na samem vrhu! Proti izjemnemu nasprotniku smo odigrali zelo težko srečanje, napetost pa je bila na vrhuncu," je po srečanju razpredal Marcelo, ki se je dotaknil obeh glavnih protagonistov sinočnjega remija Karima Benzemaja in Keylorja Navasa: "Benzema gara za moštvo, vedno. Vsi pa imamo kakšen slab večer. Tako on kot Keylor sta si zaslužila tako veliko tekmo. Zelo sem vesel za njiju. S Karimovih pleč se je odvalilo veliko breme."

Na koncu pa je spregovoril tudi o sporni situaciji, v katero je bil vpleten. "Da, žoga me je zadela v roko. Če bi rekel karkoli drugega, bi bil lažnivec. To je resnica."

Članki iz rubrike