Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 16.04.2018 17:38:26

Klinsmann se vrača na VELIKA VRATA!

vszi
Jürgen Klinsmann, nekdanji nemški nogometni reprezentant in selektor reprezentanc Nemčije in ZDA se namerava po svetovnem prvenstvu v Rusiji vrniti na trenersko klop.

Kot sam pravi, je imel štiri, pet ponudb že pred prvenstvom, a je vse zavrnil, saj so prišle od reprezentanc, ki nimajo dovolj velikih ambicij.

"Ponudbe so prišle od ekip, ki jim je glavna želja, da se na prvenstvu uvrstijo v izločilne boje. A sam imam večje želje, želim voditi ekipo, ki se bo borila za najboljša mesta. Zame se prvenstvo takrat šele začne," je v pogovoru za revijo Kicker dejal 53-letni Klinsmann in dodal, da je prepričan, da se mu bo priložnost za vodenje dobre ekipe spet ponudila po svetovnem prvenstvu.

"Svojo prihodnost vidim v eni izmed boljših reprezentanc," meni 53-letni strateg, ki je posredno imenoval tudi želeno reprezentanco: "Prepričan sem, da bo zdajšnji selektor Nemčije Joachim Löw kmalu dobil ponudbo kakšnega izmed največjih evropskih klubov, ki je najbrž ne bo zavrnil."

Löw je na klopi Nemčije od leta 2006, ko se je poslovil Klinsmann. Pogodbo sicer ima do leta 2020, a Klinsmann dodaja: "Zagotovo bo Löwa zamikala ponudba Reala ali Barcelone, če mu bodo potrkali na vrata. Tako kot je mene včasih mikal Bayern."

Članki iz rubrike