miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ue
ue
1 16.04.2018 15:13:07

Poglejte posnetek! Sodnik naredil napako, ker je izključil Buffona? (video)

Povratna tekma Reala in Juventusa v četrtfinalu lige prvakov očitno še kar ne neha buriti duhov.

In seveda je glavna stvar enajstmetrovka za Real v 93. minuti in izključitev Gianluigija Buffona. Gneča okrog sodnika Michaela Oliverja, ki je nastala, ko je pokazal na belo točko, je bila že neštetokrat videna. Toda, ali ste opazili, kako se je sodnik v nekem trenutku opotekel in takoj nato pokazal rdeči karton Buffonu?

Posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj, pokaže, da se takoj po tistem, ko se opoteče, sodnik obrne in vratarju pokaže pot v garderobo. Zakaj? Ker je bil prepričan, da ga je on udaril med rebra! Seveda je Buffon vpil nanj in mu izrekel vse mogoče, a enako so počeli tudi ostali igralci Juventusa, in glede na situacijo in status kapetana Buffona, je zelo verjetno, da ga kljub vsem žaljivkam takrat ne bi poslal pod prho.

Udarca pa ni mogel spregledati. Toda posnetek pokaže, da ni bil Buffon tisti, ki je dregnil sodnika. To je storil nekdo drug, in sicer Douglas Costa. Izkoristil je gnečo okrog Oliverja in ga na hitro udaril med rebra, tako, da je sodnika odneslo naprej, nato pa tako hitro, kot je prišel, tudi odšel stran. Ceno pa je plačal Buffon ...

Članki iz rubrike