kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 16.04.2018 16:48:36

ZELENO-BELI, POZOR! Je to KLJUČNA POTEZA Olimpije v boju za naslov prvaka?

www.alesfevzer.com
V taboru ljubljanske Olimpije so spoznali, da je v boju za naslov državnega prvaka vrag vzel šalo, zato so stakinili glave in potegnili pomembno potezo.

Zmaji se borijo za obe domači lovoriki in brez pomoči navijačev jim ne bo uspelo, so sporočili iz Stožic. Zato so poskrbeli za organiziran prevoz navijačev na vse preostale gostujoče tekme do konca sezone. Gre torej za organizacijo kluba za tako imenovane običajne privržence, navijaška skupina Green Dragons pa je tako ali tako že stalno prisotna na vseh tekmah v svoji organizaciji.

"Prijave za odhod v Celje pobiramo na vstopnice@nkolimpija.si in v naši klubski trgovini v Mercator centru v Šiški. Skupna cena prevoza in vstopnice, ki vam priskrbi sedež na sektorju, namenjemu podpornikom zeleno-belih, je 7 evrov," sporočajo iz Olimpije.



Odhod avtobusov bo v nedeljo ob 14.45 izpred športnega centra Triglav za Bežigradom (Vodovodna cesta 25). Tekma v Celju se začne ob 16.50.

Trenutno vodilna ekipa lige, ki ima pet točk naskoka pred Mariborčani, bo tako imela bučno in številčno podporo ta konec tedna v Celju, potem pa še v Kidričevem (3. 5.), v Velenju (9. 5.), v Mariboru (predvidoma 19. 5.) ter na zadnji tekmi v Domžalah (predvidoma 27. 5.)

Značke: olimpija, navijači

Članki iz rubrike