miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
2 16.04.2018 16:48:36

ZELENO-BELI, POZOR! Je to KLJUČNA POTEZA Olimpije v boju za naslov prvaka?

www.alesfevzer.com
V taboru ljubljanske Olimpije so spoznali, da je v boju za naslov državnega prvaka vrag vzel šalo, zato so stakinili glave in potegnili pomembno potezo.

Zmaji se borijo za obe domači lovoriki in brez pomoči navijačev jim ne bo uspelo, so sporočili iz Stožic. Zato so poskrbeli za organiziran prevoz navijačev na vse preostale gostujoče tekme do konca sezone. Gre torej za organizacijo kluba za tako imenovane običajne privržence, navijaška skupina Green Dragons pa je tako ali tako že stalno prisotna na vseh tekmah v svoji organizaciji.

"Prijave za odhod v Celje pobiramo na vstopnice@nkolimpija.si in v naši klubski trgovini v Mercator centru v Šiški. Skupna cena prevoza in vstopnice, ki vam priskrbi sedež na sektorju, namenjemu podpornikom zeleno-belih, je 7 evrov," sporočajo iz Olimpije.Odhod avtobusov bo v nedeljo ob 14.45 izpred športnega centra Triglav za Bežigradom (Vodovodna cesta 25). Tekma v Celju se začne ob 16.50.

Trenutno vodilna ekipa lige, ki ima pet točk naskoka pred Mariborčani, bo tako imela bučno in številčno podporo ta konec tedna v Celju, potem pa še v Kidričevem (3. 5.), v Velenju (9. 5.), v Mariboru (predvidoma 19. 5.) ter na zadnji tekmi v Domžalah (predvidoma 27. 5.)

Značke: olimpija, navijači

Članki iz rubrike