4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

ante mahkota Svet24.si

Umrl je vrhunski slovenski alpinist, mož Marjane ...

Roka, negativna energija Petisvet.si

Če bi vedeli, kaj se skriva za hudobijo

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

prometna, noč, splošna Svet24.si

V razbitinah je umrla udeleženka priljubljenega ...

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

nu
nu
2 16.04.2018 16:48:36

ZELENO-BELI, POZOR! Je to KLJUČNA POTEZA Olimpije v boju za naslov prvaka?

www.alesfevzer.com
V taboru ljubljanske Olimpije so spoznali, da je v boju za naslov državnega prvaka vrag vzel šalo, zato so stakinili glave in potegnili pomembno potezo.

Zmaji se borijo za obe domači lovoriki in brez pomoči navijačev jim ne bo uspelo, so sporočili iz Stožic. Zato so poskrbeli za organiziran prevoz navijačev na vse preostale gostujoče tekme do konca sezone. Gre torej za organizacijo kluba za tako imenovane običajne privržence, navijaška skupina Green Dragons pa je tako ali tako že stalno prisotna na vseh tekmah v svoji organizaciji.

"Prijave za odhod v Celje pobiramo na vstopnice@nkolimpija.si in v naši klubski trgovini v Mercator centru v Šiški. Skupna cena prevoza in vstopnice, ki vam priskrbi sedež na sektorju, namenjemu podpornikom zeleno-belih, je 7 evrov," sporočajo iz Olimpije.Odhod avtobusov bo v nedeljo ob 14.45 izpred športnega centra Triglav za Bežigradom (Vodovodna cesta 25). Tekma v Celju se začne ob 16.50.

Trenutno vodilna ekipa lige, ki ima pet točk naskoka pred Mariborčani, bo tako imela bučno in številčno podporo ta konec tedna v Celju, potem pa še v Kidričevem (3. 5.), v Velenju (9. 5.), v Mariboru (predvidoma 19. 5.) ter na zadnji tekmi v Domžalah (predvidoma 27. 5.)

Značke: olimpija, navijači

Članki iz rubrike