miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
2 16.04.2018 13:21:51

VELIKA DILEMA za Igorja Bišćana pred vnovičnim obračunom s Celjem: Kako brez nogometaša, ki je v tej sezoni zaigral na VSEH TEKMAH?

Grega Wernig
Olimpija se bo v nedeljo spet pomerila s Celjem.

Na derbiju Ljubljanske kotline je brez zmage ostala tik pred koncem obračuna, toda za Olimpijo to ni edina slaba novica, povezana s tekmo z Domžalami. V 50. minuti se je namreč zgodilo tudi nekaj, kar je za Igorja Bišćana razlog za skrb pred nedeljskim gostovanjem v Celju. Nizozemski nogometaš Mitch Apau je namreč prejel karton rumene barve, ker je bil zanj to že četrti v sezoni, v knežjem mestu ne bo imel pravice nastopa.

Zmaji bodo torej naslednjo tekmo v Prvi ligi Telekom Slovenije morali odigrati brez nogometaša, brez katerega si udarne enajsterice Olimpije ne gre predstavljati. Apau je odigral vseh 27 ligaških tekem v tej sezoni, na kar šestindvajsetih ga je Bišćan uvrstil tudi v začetno enajsterico. Le na uvodnem obračunu v sezoni je bil sprva na klopi, Hrvat ga je v igro poslal šest minut pred koncem. Tedaj je na položaju desnega bočnega branilca zaigral Branko Ilić.

Prav nekdanji reprezentant Slovenije se zdi najbolj logična rešitev tudi pred tekmo s Celjem, čeprav je res, da je Olimpijo pozimi okrepil tudi Eric Boakye. Toda mladenič za Olimpijo ni odigral še niti ene tekme, dejansko je bil "premeščen" celo v mladinsko ekipo.

apau olimpija af
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike