mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 16.04.2018 13:21:51

VELIKA DILEMA za Igorja Bišćana pred vnovičnim obračunom s Celjem: Kako brez nogometaša, ki je v tej sezoni zaigral na VSEH TEKMAH?

Grega Wernig
Olimpija se bo v nedeljo spet pomerila s Celjem.

Na derbiju Ljubljanske kotline je brez zmage ostala tik pred koncem obračuna, toda za Olimpijo to ni edina slaba novica, povezana s tekmo z Domžalami. V 50. minuti se je namreč zgodilo tudi nekaj, kar je za Igorja Bišćana razlog za skrb pred nedeljskim gostovanjem v Celju. Nizozemski nogometaš Mitch Apau je namreč prejel karton rumene barve, ker je bil zanj to že četrti v sezoni, v knežjem mestu ne bo imel pravice nastopa.

Zmaji bodo torej naslednjo tekmo v Prvi ligi Telekom Slovenije morali odigrati brez nogometaša, brez katerega si udarne enajsterice Olimpije ne gre predstavljati. Apau je odigral vseh 27 ligaških tekem v tej sezoni, na kar šestindvajsetih ga je Bišćan uvrstil tudi v začetno enajsterico. Le na uvodnem obračunu v sezoni je bil sprva na klopi, Hrvat ga je v igro poslal šest minut pred koncem. Tedaj je na položaju desnega bočnega branilca zaigral Branko Ilić.

Prav nekdanji reprezentant Slovenije se zdi najbolj logična rešitev tudi pred tekmo s Celjem, čeprav je res, da je Olimpijo pozimi okrepil tudi Eric Boakye. Toda mladenič za Olimpijo ni odigral še niti ene tekme, dejansko je bil "premeščen" celo v mladinsko ekipo.

apau olimpija af
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike