jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

Ilka Stuhec Svet24.si

Prva Izjava Ilke Štuhec: Vedela sem, da me ne sme...

darilo Petisvet.si

Čarobna darila za vsako nebesno znamenje posebej

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

Sophida Kanchanarin Svet24.si

Kritizirala je stvaritev princese, sedaj ji grozi ...

Miley Cyrus, London (2) Najstnica.si

Miley z goloto išče pozornost

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

nu
nu
1 16.04.2018 11:16:52

POSILSTVO in bliskovita akcija POLICIJE! Kje? Na navijaškem vlaku! Kdaj? V noči na nedeljo!

Na navijaškem vlaku, s katerim se je 750 privržencev Borussie Mönchengladbach vračalo iz gostovanja pri Bayernu, se je odvijala prava drama.

Približno 500 kilometrov dolgo nočno popotovanje je bilo po visokem porazu s prvaki (5:1) že tako ali tako prava nočna mora, za 19-letno dekle pa še precej več od tega - pravi pekel. Navijaški vlak je imel 15 običajnih vagonov in dva z gostinsko ponudbo. V enem od teh se je okoli 1. ure ponoči žrtev zapletla v pogovor z napadalcem. Ta jo je kmalu zatem zvlekel v stranišče in jo tam posilil.

Pretreseno dekle je iz vlaka poklicala svojo mamo, ta pa je obvestila policijo. Vlak so zaustavili v Flörsheimu, približo na polovici poti med bavarsko prestolnico in končnim ciljem v Mönchengladbachu. Dekle so odpeljali v bolnišnico v bližnji Wiesbaden, policisti pa so začeli s postopkom iskanja posiljevalca.

Sistematično so preverili vseh 750 navijačev, vsakega fotografirali in zavedli osebne podatke. Več informacij pa takrat niso imeli. Šele pozneje se je javila priča, ki je oba (dekle in napadalca) v vlaku fotografirala in fotografijo predala organom pregona. Tem se je napadalec sicer izmuznil, so pa potrdili, da vedo, za koga gre. Iščejo 30-letnega moškega iz Mönchengladbacha, ki naj bi imel ob nemškem tudi poljsko državljanstvo, sicer pa je že stari znanec policije.

Članki iz rubrike