stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
5 15.04.2018 19:53:04

TO BO REKORDNI PRESTOP! Jose Mourinho izbral prvega igralca za poletni 'šoping'

Profimedia
Manchester United je z današnjim domačim porazom z zadnjeuvrščenim West Bromwichem pravazprav lovoriko potisnil v roke mestnega tekmeca.

Rdeči vragi so sušo brez naslova angleškega prvaka podaljšali že na pet sezon, zato bodo pač nekaj morali spremeniti. Veliko se bo investiralo. V prvi vrsti v stadion, ki bo obnovljen. Jasno pa je, da trener Jose Mourinho ne bo preživel mirnega poletja, prestopni rok na Old Traffordu bo brez dvoma zelo razburljiv.

Klub mora pripraviti veliko denarja, da bo proračun dovolj velik za poletno nakupovanje. Po pisanju španskega Don Balona je prvi na seznamu želja Brazilec Neymar, za katerega je United pripravljen odšteti kar 400 milijonov evrov. Napadalec pariškega PSG-ja naj bi celo pristal na selitev v Anglijo, le kluba naj se dogovorita med seboj.

neymar
Profimedia


Neymar je bil v Barceloni v senci Lionela Messija, podobno pa bi se počutil v madridskem Realu, kjer je vse podrejeno Cristianu Ronaldu. Znano je, da se Brazilec v francoski prestolnici ne počuti najbolje, že nekaj časa pa se ga povezuje z Realom. V resnici bi mu morda še najbolj ustrezal prestop v Manchester United, kjer bi bil brez dvoma največji zvezdnik in prvi adut Joseja Mourinha pri pohodu trikratnega evropskega prvaka nazaj na vrh.

Članki iz rubrike