Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 16.04.2018 10:13:47

Hude obtožbe: VIOLE NAPADLE Black Gringose na Primorskem!? TOLE JE VSA RESNICA!

Grega Wernig
Na tekmi Brda – Mura se je zgodil incident.

Nogometaši Mure so se v Vipolžah veselili 19. zmage in še povečali prednost na vrhu lestvice. S 4:1 so ugnali Brda, vse dvome o tem, kdo bo osvojil ves izkupiček, so razblinili že v prvem polčasu, ko se je domača mreža zatresla trikrat. Z velemojstrovino se je najbolj izkazal Luka Bobičanec, ki je načel mrežo Bricev, nadaljevanje je bilo zgolj formalnost, zato pa je bilo v končnici dvoboja zanimivo ob igrišču. Zaradi neljubega dogodka, ki ne spada na stadione, je bilo vroče.

Maskirani navijači so namreč napadli in vrgli dimno petardo med skupino Black Gringosov, ki je muraše spremljala na gostovanju na Primorskem. Zadišalo je po hujšem incidentu, soboški privrženci so se pognali v tek za napadalci in jih po besedah očividcev pregnali.

Prve informacije so govorile o tem, da naj bi bili zamaskiranci predstavniki Viol, takšne domneve so zaokrožile tudi po spletu. Mariborčani so namreč istočasno gostovali v bližnji Novi Gorici in po tem scenariju je kazalo, da so se posamezniki navijaške skupine iz štajerske prestolnice odpravili v Vipolže, da bi obračunali s Prekmurci. Pravega razloga, zakaj bi se odločili za takšen korak, ni poznal nihče, a naposled se je izkazalo, da na drugoligaško prizorišče niso prišli Mariborčani, temveč je bila to skupina goriških Terror Boysov. Razočarani zaradi visokega zaostanka modro-belih so očitno predčasno zapustili Športni park ...

"Policija zadevo že raziskuje, imamo registrske tablice avtomobilov, s katerimi naj bi prišli napadalci, tako da bomo poimensko izvedeli, kdo je stal za tem napadom. To niso bili naši navijači. Kot smo uspeli izvedeti, naj bi šlo za navijače Gorice," je za sobotainfo.com povedal podpredsednik NK Brda Zvonimir Kristančič.

Članki iz rubrike