Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.04.2018 14:00:10
Deli članek:

Ta je res NOR: Se NORČUJE iz svojega kluba ali iz SEBE?! (foto)

Reuters

Je član evropskega velikana, toda stvari se ne odvijajo po njegovih načrtih, ampak njegovega obnašanja kljub temu ne moremo označiti za primernega.

Še nedolgo tega je bil Hatem Ben Arfa označen kot veliki up francoskega nogometa, ampak v zadnjem času je 'obsojen' na sedenje na klopi. Enaintridesetletni vezist je poleti 2016 iz Nice prestopil v PSG, kjer pa v zadnjem letu ni odigral niti ene uradne tekme.

Toda če ste mislili, da ga je to prizadelo, ste se pošteno zmotili. Pogodba s pariškim klubom mu poteče julija in do takrat najverjetneje ne bo zbral nobenega nastopa, s tem pa se spoprijema na zelo zanimiv način.

Na svojem instagram profilu je namreč objavil fotografijo, na kateri je nasmejan, z dvignjenima palcema in torto proslavil prvo obletnico neigranja! Ob tem je zapisal še sporočilo, ki v prostem prevodu pomeni: "Vse najboljše meni, praznujem eno leto v omari". Resnično noro, toda to potezo si lahko razlagamo na več načinov. Se je fant želel ponorčevati iz sebe ali pa je želel usmeriti strupeno puščico proti klubu?

Ena glavnih njegovih težav naj bi bila, da je precej svojeglav in trmast, po nekaterih informacijah pa za PSG ne igra, ker se je delal norca iz kluba, prav tako pa naj bi se norčeval tudi iz lastnika Nasserja Al-Khelaifija. Še več, niti s trenerjem Unaijem Emeryjem nista na isti valovni dolžini, tako da je neigranje povsem razumljiva posledica vsega naštetega.

instagram