Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.03.2018 11:28:42
Deli članek:

ŠOKANTEN POSNETEK: Trenutek, ko je nogometaš postal VELIK JUNAK in je rešil ŽIVLJENJE zvezdniškemu soigralcu! (video)

Še sreča, da ni prišlo do česa hujšega.

V zadnjih tednih so športni svet, predvsem nogometni, pretresle številne tragedije. Skoraj pa bi prišlo še do ene. A na srečo ni, za kar je poskrbel izjemno prisebni slovaški reprezentant Ondrej Duda, ki je svojemu zvezdniškemu soigralcu, nekdanjemu branilcu Liverpoola in zdajšnjemu članu turškega velikana Fenerbahčeja s svojo reakcijo verjetno celo rešil življenje. 

Slovaki so se v zadnjih dneh mudili na Tajskem, kjer so se udeležili turnirja pod imenom kraljevi pokal 2018. V finalu omenjenega tekmovanja so se pomerili z domačo izbrano vrsto, tekma pa je bila izjemno dramatična. V 28. minuti jo je namreč hudo skupil Martin Škrtel, ki ga je z vso silo z žogo v glavo zadel Chanathip Songkrasin. Škrtel je obležal brez zavesti, k njemu pa je priskočil prisebni Duda in mu takoj potegnil jezik iz ust ter tako preprečil, da bi se njegov soigralec zadušil. 

Youtube
Škrtel se je uspel pobrati in je tekmo celo nadaljeval, v 73. minuti ga je zamenjal Milan Škriniar, Duda pa je bil popoln junak tekme. Ne samo, da je svojemu soigralcu rešil življenje, na tekmi je dosegel tudi gol in prispeval še eno podajo ter bil tako najbolj zaslužen, da je Slovaška Tajsko premagala s 3:2. 


Celotno dogajanje okrog Škrtela si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.