Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.03.2018 17:44:13
Deli članek:

ZA ZAPOR! Hud napad na nekdanjega kapetana napadalca Olimpije (video)

So prekrški in so PREKRŠKI, ki se ne bi smeli zgoditi nikoli. Pa se dogajajo. Za take prekrške pa rdeči karton preprosto ni dovolj.

Na tekmi druge argentinske lige, med ekipama Los Andes (nekdanji klub napadalca Olimpije Andresa Vombergerja) in Brown, se je zgodilo nekaj neverjetnega. V enem od napadov igralcev Los Andesa, je gostujoči igralec z nogo tako udaril kapetana domačih Gustava Turraca v glavo, da si bo ta to zapomnil za celo življenje. Upajmo le, da ne bo čutil posledice, ima pa veliko srečo, da se ni zgodilo kaj hujšega, saj bi mi lahko, če bi šel z nogo nekaj centimetrov višje, tudi zdrobil lobanjo. Tako pa je Turraca dobil "le" nekaj odrgnin in podpludb po vratu in obrazu.

Tekma pa je bila prekinjena tudi zaradi pretepa navijačev obeh ekipa. Na tribnah je zavrelo in letelo je vse mogoče - od steklenic, plastenk... Policija je morala celo streljati z gumijastimi naboji, da je umirila navijače, aretirali pa so kar sto izgrednikov. Srečanje se je potem končalo z 2:0 za domači Los Andes.

Galerija