Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.03.2018 16:04:02
Deli članek:

Tako ostro še nikoli nihče nad Pepa Guardiolo: Kot oseba je absolutna ničla in pravi cucek!

Reuters

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je bil deležen ostre kritike nogometnega agenta.

Pa ne kogarkoli, pač pa Mina Raiole, ki velja za enega najvplivnejših zastopnikov na svetu. Znano je, da nista ravno prijatelja, pa čeprav sta imela malo skupnih poti. Pravzaprav se jima je neposredno prekrižala le enkrat, ampak to je bilo dovolj, da je Raiola Guardiolo prečrtal za vse večne čase.

Bilo je v primeru Zlatan Ibrahimović. Guardiola ga je hotel imeti v Barceloni in leta 2011 je tudi prišel, toda sodelovanje med trenerjem in švedskim napadalceem je hitro prišlo na točko prezira, vsaj z Ibrahimovićeve strani je bilo tako. Očitno pa tudi pri njegovem agentu, najpozneje po tistem, ko je Ibra moral oditi iz katalonske prestolnice in se preseliti v Milan.

In Raiola še danes ne skriva, da ne mara Guardiole, zato njegovi igralci tudi ne prestopajo v klub, ki ga trenira katalonski strateg. "Kot trener je Guardiola fantastičen, kot človek pa absolutna ničla! Je pravi strahopetni cucek," pravi Raiola in še dodaja: "Je kot duhovnik, ki stalno pridiga: delajte to, kar rečem, ne delajte, česar ne počnem sam."