Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.03.2018 11:30:40
Deli članek:

GROZNO! Pretepal me je, splavila sem, lahko bi celo umrla: L'Équipe šokiral javnost z izpovedjo nekdanjega dekleta nogometaša (foto)

Profimedia

Francosko nogometno javnost je močno prizadel škandal, v katerega je vpleten tamkajšnji nogometaš.

Najbolj ugledni francoski športni dnevnik L'Équipe je danes postregel z naslovnico in vsebino, ki je šokirala tamkajšnjo javnost. Obtožbe so zelo hude in resne, zaradi občutljivosti teme pa je identiteta ženske neznana. Kot tudi ime nogometaša, ki se je grozljivo izživljal nad njo.

Gre za aktivnega profesionalnega nogometaša. Kot je priznala Miriam, tako jo je poimenoval avtor odmevnega članka, je vse skupaj prenašala zaradi tega, ker je bila od njega finančno odvisna. Tako je ravnal tudi s svojimi nekdanjimi dekleti.

"Ko sem ga spoznala, je bil naravnost čudovit, ko sva začela skupaj živeti, pa se je izkazal za nestabilnega človeka in nasilneža. Začel me je pretepati. Bil je zelo ljubosumen, iz trenutka v trenutek je bil drugačnega razpoloženja," je uvodoma dejala "Miriam" in nadaljevala: "Spoznala sva se v Afriki, ko je začel igrati za reprezentanco. Pred štirimi leti me je povabil v Francijo in uredil vse potrebne papirje. Nato pa se je začelo. Začel me je pretepati. S pestjo me je večkrat udaril v trebuh, obraz, povsod. Enkrat sem izgubila celo zavest, lahko bi umrla! Ni mi pustil delati, zato sem bila finančno odvisna od njega. Klicale so me prijateljice, on pa je mislil, da me bodo predstavile kakšnemu drugemu fantu. Bil je paranoičen."

Razkrila je tudi to, da je bila z nogometašem noseča, a je zaradi nasilja in številnih udarcev splavila. Identiteta nogometaša ni znana, kot tudi ne, iz katere države prihaja. Znano je le to, da je igral tudi v najmočnejši francoski ligi in da si kruh še zmeraj služi z igranjem nogometa.