taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

Pes v avtomobilu Svet24.si

Kako rešiti ljubljenčka pred okrutno smrtjo?

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
0 14.02.2018 09:56:15

Kje bo kariero nadaljeval Jean-Philippe Mendy? Nekdanjega napadalca MARIBORA preizkušal celo bivši član elitne PREMIER LIGE!

www.alesfevzer.com
Jean-Philippe Mendy išče novega delodajalca.

Nekoč je zabijal v dresu Maribora, zdaj je na lovu za novim klubom. Jean-Philippe Mendy je trenutno brez delodajalca, toda pred nekaj dnevi se mu je ponudila sanjska priložnost za prestop v - Anglijo! Francoza je na preizkušnjo povabil Bolton, nekdanji član premier lige, ki zdaj igra med drugoligaš. Na lestvici zaseda 19. mesto, kar pomeni, da ga čaka bitka za obstanek. Toda Mendy mu pri tem vendarle ne bo pomagal, na preizkušnji namreč ni pokazal dovolj, da bi si priigral podpis pogodbe.

"V preteklih tednih smo imeli v klubu nemalo nogometašev na preizkušnji, priložnost sta dobila tudi Marouane Chamakh in Jean-Philippe Mendy. Toda na žalost smo se morali odločiti, da jima ne bomo ponudili pogodbi, saj smo ocenili, da bi potrebovala preveč časa, da bi bila nared za prvo ekipo. Potrebujemo igralce, ki lahko takoj vskočijo," je pojasnil predsednik Boltona Ken Anderson.

Članki iz rubrike