Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 13.02.2018 22:10:05

Napetost pred velikim obračunom narašča: Angel Di Maria RAZJEZIL NAVIJAČE REALA

Reuters
Derbi osmine finala lige prvakov bo jutrišnji dvoboj Reala in PSG-ja.

Parižani so danes prispeli v Madrid in so pripravljeni, da končajo letošnjo evropsko pot aktualnega prvaka ter mu še dodatno zakomplicirajo življenje. Med tistimi, ki bodo še posebej motivirani, bo prav goto nekdanji zvezdnik madridskega kluba Angel Di Maria.


Argentinec se je pred tekmo dotaknil lanskega bolečega izpada proti Barceloni, ko je PSG na stadionu Camp Nou zapravil visoko prednost s prve tekme, ki jo je na svojem igrišču dobil kar s 4:0. V katalonski prestolnici so domačini vstali od mrtvih, slavili s 6:1 in napredovali v četrtfinale. "Tak rezultat se ne zgodi pogosto, vendar se lahko zgodi, a zelo redko. Na prvi tekmi smo si priigrali razliko, ki je v nobenem trenutku nismo imeli za zadostno. Barci je na njenem stadionu uspelo narediti preobrat, saj ne gre kar za eno moštvo. Pokazala je, da je v nogometu vse mogoče. Za nas so bili to izjemno težki trenutki, toda to je zdaj zgodovina. Življenje se nadaljuje, treba je gledati naprej. To smo naredili in zdaj je vse v redu," je bil zgovoren Di Maria.

Nato pa je Argentinec spregovoril še o svojih vezeh z madridskim Realom. "Moja zveza z Realom je končana, saj se je moja zgodba tam končala. Če povem po pravici, ne bi imel prav nobene težave igrati za Barcelono, ravno nasprotno. Edini klub, za katerega ne bi mogel igrati, je Newell's Old Boys, saj sem navijač Rosaria," je iskreno povedal Di Maria in na vprašanje, kdo je boljši, Messi, Ronaldo ali Neymar, odvrnil: "Vsi trije so izjemni nogometaši in privilegij je igrati z njimi. Le malo nogometašev je imelo to srečo, da je lahko igralo s tremi najboljšimi nogometaši na svetu. Ko bom starejši, se bom na te čase vrnil z veliko nostalgijo."

Članki iz rubrike