Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 14.02.2018 07:55:14

Tudi Cretujev agent s kontroverznim odgovorom OLIMPIJI: Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Tako vam bom povedal!

www.alesfevzer.com
Prestop romunskega vezista Alexandruja Cretuja še vedno dviga ogromno prahu.

Ko smo že mislili, da bo zimski prestopni rok v Sloveniji minil dokaj mirno, se je zgodil primer Alexandruja Cretuja. Romunski vezist je bil v Olimpiji na stranskem tiru, Maribor je željo, da bi ga pripeljal v svoje vrste, pokazal že poleti, toda le redki so bili tisti, ki so mislili, da bi lahko do prestopa vendarle prišlo.

V torek pa so v Ljudskem vrtu Cretuja predstavili kot novega nogometaša vijoličastih s številko 8, Olimpija pa ... Klub iz Ljubljane se je pred uradno potrditvijo odzval, da svojih nogometašev ne prodaja konkurentom in demantiral Romunov prestop v Maribor. Na vse skupaj se je včeraj odzval tudi nogometašev agent Zvonko Milojković. Srbski agent je znan kot človek, ki vedno postreže z izjemno zanimivim, velikokrat kontroverznim odgovorom. "Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Vse je jasno, vse je legalno. Podrobnosti niso pomembne. Rekel bom le tole: v Ljubljano je iz Beograda prišel čisto pravi cunami. To je vse ..." je povedal Milojković, ki dodatnih pojasnil ni dal.

Članki iz rubrike