taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

Pes v avtomobilu Svet24.si

Kako rešiti ljubljenčka pred okrutno smrtjo?

Netta Barzaila Svet24.si

Kljub zmagi se prihodnja Evrovizija morda ne bo ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
2 14.02.2018 07:55:14

Tudi Cretujev agent s kontroverznim odgovorom OLIMPIJI: Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Tako vam bom povedal!

www.alesfevzer.com
Prestop romunskega vezista Alexandruja Cretuja še vedno dviga ogromno prahu.

Ko smo že mislili, da bo zimski prestopni rok v Sloveniji minil dokaj mirno, se je zgodil primer Alexandruja Cretuja. Romunski vezist je bil v Olimpiji na stranskem tiru, Maribor je željo, da bi ga pripeljal v svoje vrste, pokazal že poleti, toda le redki so bili tisti, ki so mislili, da bi lahko do prestopa vendarle prišlo.

V torek pa so v Ljudskem vrtu Cretuja predstavili kot novega nogometaša vijoličastih s številko 8, Olimpija pa ... Klub iz Ljubljane se je pred uradno potrditvijo odzval, da svojih nogometašev ne prodaja konkurentom in demantiral Romunov prestop v Maribor. Na vse skupaj se je včeraj odzval tudi nogometašev agent Zvonko Milojković. Srbski agent je znan kot človek, ki vedno postreže z izjemno zanimivim, velikokrat kontroverznim odgovorom. "Cretujev prestop v Maribor? Izjava Olimpije? Vse je jasno, vse je legalno. Podrobnosti niso pomembne. Rekel bom le tole: v Ljubljano je iz Beograda prišel čisto pravi cunami. To je vse ..." je povedal Milojković, ki dodatnih pojasnil ni dal.

Članki iz rubrike