Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2018 15:51:51
Deli članek:

Se mu je OMRAČIL UM!? Po novem 'kiksu' madridskega Reala je Zinedine Zidane poskrbel za NAJBIZARNEJŠO izjavo!

Reuters

Še en krog španskega prvenstva, še en veliki spodrsljaj madridskega Reala. Tokrat so galaktiki remizirali z Levantejem, s klubom, ki se trenutno bori za obstanek v španskem prvenstvu.

Dober teden dni pred nadaljevanjem lige prvakov, pred tistimi najzanimivejšimi izločilnimi boji najelitnejšega klubskega tekmovanja, so vse oči uprte v verjetno najbolj spektakularni obračun med Realom in PSG-jem. Toda aktualni evropski in španski prvak je daleč od forme in od ekipe, ki je navduševala v minuli sezoni. Zadnji v nizu spodrsljajev se je zgodil na zadnji tekmi španskega prvenstva, ko je Real zgolj remiziral pri Levanteju, klubu, ki se trenutno bori za obstanek v ligi. Gostje iz Madrida so dvakrat vodili, domačim pa je dvakrat uspelo izenačiti, nazadnje v 89. minuti tekme, ko je bil junak tekme Giampaolo Pazzini.

Navijači Reala se po tekmi ne morejo odločiti, kaj jih bolj jezi: novo razočaranje na igrišču ali bizarna izjava Zinedina Zidana, ki se ji posmehuje ves svet: "Želeli smo si doseči tretjo zaporedno zmago, a nam ni uspelo. Nadzirali smo tekmo, predvsem v prvem polčasu, a potem naredili nekaj napak. Težko je sprejeti tak razplet, a ga moramo. Še veliko točk je v igri. Prvenstvo še ni končano. Danes smo izgubili dve točki, a na voljo jih je še veliko," je povedal nekdanji francoski reprezentant.