Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2018 14:26:37
Deli članek:

Jih bo potolažila VROČA WANDA!? Handanovićev Inter tone vse globlje, kapetanova žena pa blesti z RAZGALJENIMI fotografijami (foto)

Reuters

Navijači Interja počasi izgubljajo potrpljenje s svojimi ljubljenci, ki jim je še pred tedna kazalo sanjsko, zdaj pa iz kroga v krog tonejo nižje.

Po tem, ko je Inter še pred tedni zasedal prvo mesto v italijanskem prvenstvu, je po sanjskem razpletu nanizal deset zaporednih tekem brez sleherne zmage. Osem teh v prvenstvu, dodatni dve pa v pokalnem tekmovanju, tako da je ekipa Samirja Handanovića padla na četrto mesto in ima ob odigrani tekmi več že 12 točk zaostanka za vrhom. 

Nič čudnega torej, da navijači Interja počasi izgubljajo potrpljenje s svojimi ljubljenci, še posebej pa jih je razburilo početje žene enega od največjih zvezdnikov ter kapetana ekipe. Mauro Icardi bi moral biti nogometaš, ki bi Inter popeljal do tako želenega naslova italijanskega prvaka, toda namesto tega raje blesti na družbenih omrežjih in se v erotičnih pozah fotografira s soprogo Wando. Slednja je tudi njegova agentka in medtem ko Icardi z Interjem izpušča točke ter tone vse globlje, se ona skoraj gola fotografira za Instagram. Če je včasih znala s tem potolažiti privržence Interja, pa jih je tokrat dodatno razbesnela. Ne glede na to, kako vroče so fotografije. 

Galerija