Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 04.02.2018 10:04:07

BUUUM! Projektil Lea Štulca, ki so ga vsi na stadionu lahko samo s pogledom pospremili v mrežo! (video)

vszi
V itaijanski serie B se je pošteno razplamtel boj za napredovanje v elitni razred italijanskega klubskega nogometa.

Neposredno napredovanje prinašata samo prvo in drugo mesto, ekipe od tretjega do osmega pa se bodo med seboj udarile za tretjo vozovnico v serie A.

In prav eno od teh pozicij lovita tudi Venezia in Bari, ki sta se tokrat pomerila med sabo. Benečani so bili boljši, in slavili s 3:1. Najlepši trenutek dvoboja pa se je zgodil sredi prvega polčasa, ko so domačini povedli z 1:0.


Za vodstvo je poskrbel bivši član Kopra Leo Štulac. To je bil peti nastop 23-letnega vezista v sezoni in njegov drugi zadetek, ampak njegov posnetek se bo vrtel še kar nekaj časa. Štulac je žogo prejel približno trideset metrov od gostujočih vrat, nato naredil nekaj korakov in z desnico silovito sprožil. Vsi na stadionu so z odprtimi usti spremljali let žoge, ki jo je lahko ustavila samo mreža. Končala je v levem zgornjem kotu Barijevega gola, igralci in navijači Venezie pa so takrat navdušeno skočili v zrak in z glasnimi ovacijami pozdravili mojstrovino slovenskega nogometaša.

Za zmagovalno moštvo sta Štulac in Siniša Anđelković odigrala vseh 90 minut, pri gostih pa je Jure Balkovec na priložnost čakal na klopi, a je ni dočakal.

Venezia ima zdaj enako število točk kot Bari, a ga je prehitela zaradi boljše razlike v zadetkih, tako da ekipi držita sedmo in osmo mesto na lestvici.

Članki iz rubrike