Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2018 11:21:45
Deli članek:

Atletico želi ZVEZDNIKA premier lige! In bi ga lahko tudi dobil!

Reuters

Pri madridskem Atleticu so odločeni, da v svoje vrste zvabijo enega najboljših strelcev angleške premier lige.

Z Otoka prihajajo informacije, da Madridčani želijo vrniti svojega nekdanjega igralca Sergia Agüera, ki je poleti 2011 prav iz Atletica odšel v Manchester City. Takrat so rojiblancosi zanj dobili 36 milijonov evrov.

Zanimivo je, da posel sploh ni nemogoč, trener Cityja Pep Guardiola bi sicer rad obdržal Argentinca, toda hkrati je jasno, da se je ogrel za zvezdnika Atletica Antoina Griezmanna.

Agüero je za City nastopil na 281 tekmah in zabil 192 golov, kar je največ v zgodovini kluba. Za Atletico pa je odigral 230 tekem in se podpisal pod natanko 100 zadetkov.

V Atleticu bi zelo radi naredili napadalni dvojec Diego Costa-Sergio Agüero, ki bi nagnal kar precej strahu branilskim vrstam. Res je, da sta fanta verjetno že doživela svoje najbolše trentuke, a sta stara 29 let, tako da je pred njima še nekaj let igranja na vrhunski ravni.

Griezmann je med drugim tudi tarča Manchester Uniteda in Barcelone, tako da je njegova prihodnost pri Atleticu precej negotova. Poleg tega pa njegova odškodnina znaša 100 milijonov evrov, kar si omenjeni tercet lahko brez težav privošči ...