Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2018 08:12:03
Deli članek:

BRIDKI KONEC ZA ZIDANA!? Real si je privoščil SRAMOTO, kakršne klub že doooolgo časa ne pomni! (video)

Reuters

Ko so mislili, da lahko rešijo sezono z nastopanjem v španskem pokalu in ligi prvakov, so nogometaši Reala doživeli najhladnejši tuš v letošnji sezoni.

Povratno tekmo četrtfinala pokala so pričakali s prednostjo 1:0 z gostovanja pri Leganesu in marsikdo je pomislil na to, da bo Real na domačem terenu zgolj rutinirano opravil svoje delo. Toda zgodila se je sramota, ki je kraljevi klub že dolgo ne pomni. Leganes je na povratni tekmi na stadionu Santiago Bernabeu slavil z 2:1 in se uvrstil v polfinale tega tekmovanja.

Španski mediji že poročajo o koncu za Zinedina Zidana, ki je po najuspešnejši sezoni za Real letos potonil globlje, kot si je lahko marsikdo zamislil. "Vsekakor je to zame velik neuspeh in jaz sem odgovoren zanj," je bil po tekmi vidno razburjen nekdanji francoski reprezentant in nadaljeval: "Nismo igrali svoje igre, še posebej v prvem polčasu in to po tem, ko smo dobili prvo tekmo. Nismo igrali tako, kot smo morali. Jaz sem prvi krivec za to."

Tako Realu ostaja le igranje v ligi prvakov, kjer pa bo njihov nasprotnik francoski PSG. Vprašanje pa je, ali še z Zinedinom Zidanom na klopi ali se nam obeta trenerska menjava pri galaktikih.