Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2018 10:49:46
Deli članek:

Šime, kaj pa TEBI NI JASNO?! Hrvat NEVEDE prestopil iz Atletica v Sevillo! (video)

Reuters

V nogometu je očitno mogoče vse, tudi to, kar se je zgodilo soigralcu Jana Oblaka pri Atleticu.

Že v torek se je moral od španskega pokala posloviti madridski Atletico, za katerega ni branil Jan Oblak, saj je trener Diego Simeone v pokalu priložnost namenil drugemu golmanu Moyaju. Andaluzijci niso imeli večjih težav in so slavili s skupnim rezultatom 5:2, v torek je bilo 3:1.

Zelo nenavaden trenutek pa se je zgodil po srečanju v garaži. V glavni vlogi je bil hrvaški reprezentant Šime Vrsaljko, ki je v dresu Atletica odigral vseh 90 minut povratnega srečanja. Ko sta se ekipi odpravljali s stadiona, ju je v garaži čakal klubski avtobus.

Vrsaljko se je napotil proti njemu in se zagledal v svoj mobilni telefon. Pri tem sploh ni opazil, da je šel mimo avtobusa, ki je bil namenjen Atleticovim nogometašem. Zanimivo je, da mu je zelo začuden pogled namenil tudi policist, ki je stal pred avtobusom, in je videl, kaj se dogaja. Vrsaljko je kar hodil, naredil še nekaj korakov in vstopil v avtobus. Seveda je bil ta namenjen nogometašem Seville.

Vrsaljko se je povzpel po stopnicah in naredil še korak mimo voznikovega mesta, nato pa je presenečen dojel, da je povsem zgrešil avtobus. S kislim nasmeškom na obrazu se je hitro podal z njega. Potem sta se nasmejala tudi skupaj s prej omenjenim policstom. Seveda pa je Vrsaljko v Španiji postal tarča posmeha. Privoščil si ga je že marsikdo, najbolj se je prijela fraza, da je prestopil k Sevilli, ker želi igrati v polfinalu španskega pokala.