Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 14.01.2018 08:53:20

Ultimativni DOKAZ, da Alexis Sanchez odhaja in ultimativni ZASUK: ne boste verjeli, kdo je dobil bitko za odličnega Čilenca!

Profimedia
Se bo zdaj resnično končala saga o odhodu Alexisa Sancheza iz Arsenala?

Že nekaj časa se ugiba, kje bo kariero nadaljeval Alexis Sanchez, ki mu pogodba z Arsenalom poteče poleti, nove pa noče podpisati. Zdelo se je, da je samo vprašanje časa, kdaj se bo preselil k Manchester Cityju in trenerju Pepu Guardioli, s katerim je sodeloval že v Barceloni.


Toda stvari so se (za City in Sancheza) zapletle, ko se je v boj za igralčev podpis podal Manchester United. In kot pravijo informacije, ki prihajajo z Otoka, tudi dobil to vojno. Dogovor naj bi bil 'sklenjen' že včeraj, Sanchez in Arsenal pa naj bi od prestopa zaslužila precej več, kot če bi se uresničil scenarij z odhodom v City.

Medtem ko je bil City za igralca pripravljen odšteti 22,5 milijona evrov, je United ponudbo zvišal na 28 milijonov. Prav tako naj bi igralcu ponudil kar 70 tisoč evrov višjo tedensko plačo. Pri Cityju bi ta znašala 325 tisoč evrov, pri Unitedu pa kar 395 tisočakov. Govorice še potrjuje podatek, da Sancheza ni med kandidati za nastop na tekmi Arsenala z Bournemouthom! 

Članki iz rubrike