Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 14.01.2018 08:32:52

Šteti so mu dnevi na klopi Reala, Zinedine Zidane pa pravi: O prvenstvu SPLOH NE RAZMIŠLJAMO!

Reuters
Po šokantnem domačem porazu z Villarrealom (0:1) je trener madridskega Reala Zinedine Zidane v velikih težavah.

Zdi se, da se francoskemu strokovnjaku po sinočnjem porazu odštevajo dnevi na klopi Reala. Predsednik Florentino Perez je že našel zamenjavo zanj, to je selektor nemške izbrane vrste Joachim Löw, ki pa bo preden bo sedel na klop galaktikov, nemško izbrano vrsto vodil na evropskem prvenstvu v Rusiji.

Sinočnji poraz je bil prava mala katastrofa za Real, trener Zidane pa po srečanju nikakor ni mogel razložiti, zakaj je do njega prišlo. Dvoboj je odločil protinapad Villarreala v 87. minuti, ki se je končal z golom. Real na lestvici la lige drži četrto mesto, za vodilno Barcelono zaostaja 16 točk, v zadnjih petih nastopih pa je prišel do samo ene zmage. Za njim je zdaj niz treh tekem brez polnega izkupička, še več, v njem je osvojil samo točko (poraza z Barcelono in Villarrealom ter remi s Celto). Četrto mesto kot zadnje prinaša uvrstitev v ligo prvakov, toda to je zdaj ogroženo, saj Villarreal po zadnji zmagi zaostaja samo še za točko.


"Imeli smo priložnosti za zadetek, toda na koncu ... Nismo uspeli ubraniti protinapada ... Vse skupaj je tako zaje**** za igralce. Na nas je, da še naprej trdo delamo. V vsem slabem, kar se nam dogaja, bomo poiskali nekaj pozitivnega," je po srečanju povedal Zidane.

Jasno je, da Real ne bo ubranil naslova prvaka, zdaj se mora osredotočiti na to, da si izbori ligo prvakov. "Nekako moramo priti do zmage. Poznamo situacijo in vsak dan je bolj zapletena, zato o prvenstvu sploh ne razmišljamo, razmišljamo samo o vsaki naslednji tekmi," je zaključil francoski strokovnjak, ki mu močno gori pod nogami.

Pri Realu nimajo veliko časa za premišljevanje o trenutnem stanju, saj jih že v četrtek čaka gostovanje pri Leganesu v prvi tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja. V nedeljo pa na stadionu Santiago Bernabeu gostuje Deportivo.

Članki iz rubrike