Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2018 09:03:42
Deli članek:

COUTINHO IZDAJALEC! Na dan prišla še ena neprijetna resnica. Za nekatere hujša od poškodbe!

Philippe Coutinho in zelo odmevno razkritje.

Najnovejša in rekordno draga okrepitev Barcelone je Philippe Coutinho. Brazilec je ob prihodu v Katalonijo dejal, da so se mu s tem izpolnile sanje, a očitno ne tiste iz otroštva. "Rad bi se zahvalil predsedniku Barcelone in vsem tistim, ki so mi pomagali do tega prestopa. Uresničile so se mi sanje," je dejal Coutinho po podpisu pogodbe.

Barcelona je tako odštela rekorden znesek v zgodovini kluba in to za igralca, ki je imel v otroštvu precej drugačne sanje. Želel si je igrati za madridski Real.

V javnost je zdaj prišel dvojni intervju s Coutinhem in Neymarjem, ki sta ga opravila že leta 2008. Na vprašanje, kateri je njun sanjski klub, je Coutinho odgovoril: "Real Madrid. Ker je največji klub na svetu." Enakega mnenja je bil tudi Neymar, ki je bil še pred meseci prav tako član Barcelone.

Še več, Coutinho je bil pred leti celo na pragu prestopa k Realu. Ko je igral še za domači Vasco da Gama, ga je kraljevi klub podrobno spremljal, a takratni predsednik madridskega ponosa Ramon Calderon ni hotel odšteti 2 milijona evrov za mladega Brazilca. Ta znesek je raje odštel za njegovega rojaka Alipia, ki danes igra v drugi brazilski ligi ...