baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 27.12.2017 14:05:02

Tako tipično MOURINHO, ki je s svojimi IZGOVORI za neuspeh spet postal tarča posmeha: po igralcih, 'vremenu' in slabi formi, je tokrat krivec ...

Profimedia
Manchester United je na praznični dan nič kaj praznično remiziral z Burnleyjem, tako ima Manchester City nocoj priložnost, da svojo prednost poveča na velikih 15 točk.

Maqnchester United je bil dolgo časa edini klub v angleškem prvenstvu, ki je še držal korak s svojim mestnim tekmecem in zdelo se je, da bomo dobili dvoboj za sladokusce. Toda Jose Mourinho in druščina zdaj le še capljajo za sinje modrimi, ki bi z morebitno zmago na današnji tekmi svojo prednost povečali na ogromnih 15 točk. 

Rdeči vragi so bili blizu poloma z Burnleyjem, večje sramote po zaostanku z 0:2 jih je z dvema goloma rešil edini nogometaš poleg Davida de Gee, ki v zadnjih dneh še opozarja nase v pozitivnem pomenu, to je Jese Lingard. Je pa s svojimi izjavami tudi tokrat blestel kdo drug kot Jose Mourinho, ki je v svojem slogu prikazal razloge za to, da United ne more več držati koraka za Cityjem. "300 milijonov evrov funtov, ki smo jih zapravili za okrepitve, ni dovolj. Cene nogometašev za velike klube so drugačne kot za ostale. Veliki, zgodovinski klubi so tako kaznovani za to, da imajo bogato zgodovino. Poglejte City, oni kupujejo branilce za ceno napadalcev," je še ironično dodal Mourinho, ki je s svojimi izjavami spet postal tarča posmeha na Otoku in širše. Rdeči vragi namreč pod njegovim vodstvom zapravljajo veliko več kot v preteklosti, rezultati pa ostajajo enaki ali še slabši. 

Članki iz rubrike