baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 27.12.2017 13:57:52

Ste dobili BOŽIČNICO? Roberto Firmino jo (na nek način) je in take se ZAGOTOVO ne bi branil nihče!

Reuters
Medtem ko v Sloveniji mnogi delavci ne dobijo božičnice, je nogometaš Liverpoola kar sam poskrbel, da bo pred iztekom leta deležen izjemno bogate nagrade.

Za brazilskim napadalcem je odlična polsezona. V dresu Liverpoola je v 27 nastopih v vseh tekmovanjih zabil že 16 golov. Včeraj je ob zmagi Redsev nad Swanseajem s 5:0 v polno meril kar dvakrat.

Ko je v 66. minuti zadel drugič in Liverpool povedel v vodstvo s 4:0, pa je mogoče celo pomislil na člen, ki ga ima zapisanega v pogodbi. S šestnajstim golom v sezoni je namreč sprožil člen, po katerem mu pripada kar 95 tisoč evrov za učinkovitost. Oziroma, natančneje, 95 tisočakov za vsak dosežen gol! To je celo več kot znaša njegova tedenska plača, ki je prav tako astronomska - 77.000 evrov.



Glede na to, da smo šele nekje na polovici sezone, je videti, da bo Firmino do konca v žep pospravil še lepo število bankovcev. Če gre verjeti informaciji, ki jo je v javnost poslal Football Leaks, potem Braziliec na račun svoje učinkovitosti prejema pravo malo bogastvo.

Za vsakega od prvih petih zadetkov v sezoni je prejel 28 tisoč evrov, za zadetke od šest do deset jih je dobil 50 tisoč, za zadetke od enajst do petnajst pa 73 tisoč. No, od šestnajstega naprej je vsak vreden že 95 tisočakov!

Članki iz rubrike