baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
5 27.12.2017 12:03:08

ČISTA NORIŠČNICA! Predsednik Reala ima NORO IDEJO za prihajajoči PRESTOPNI ROK

Florentino Perez in Cristiano Ronaldo
Profimedia
Prestopni rok v taboru Reala je nekaj najbolj zanimivega in težko pričakovanega, kar nam bo nogomet ponudil v prihajajočem mesecu.

Seznam želja je dolg in se spreminja iz dneva v dan. Dejstvo je, da bo kraljevi klub moral doživeti spremembe, saj trenutno stanje ne zadovoljuje nikogar, kvečjemu privržence Barcelone.

Po visokem porazu na El Clasicu Real za Katalonci zaostaja že za 14 točk in po mnenju večine je prvenstvo zanj že izgubiljeno. Da Madričani v svojih vrstah želijo tudi nekdanjega člana Barcelona, danes pa nogometaša PSG-ja Neymarja, ni nič novega.

Brazilec, ki se je pred to sezono za rekordnih 222 milijonov evrov preselil v Pariz, je pri 25 letih nogometaš za prihodnost, na drugi strani pa ima Cristiano Ronaldo že 32 let.



In če gre verjeti angleškemu Expressu, ki je povzel španski Diario Gol, ima alfa in omega Reala Florentino Perez peklenski načrt. Parižanom naj bi namreč ponudil nekaj, kar enostavno ne bodo mogli zavrniti - Cristiana Ronalda in še 100 milijonov evrov za Neymarja.

V razmerju Portugalca z vodstvom Reala vse bolj škripa, tega v španski prestolnici ne skrivajo. Ronaldo želi višjo pogodbo, ki bi mu jo lahko ponudili nesramno bogati lastniki PSG-ja. Za nameček bi dobitnik petih zlatih žog za zadnja leta svoje kariere dobil nov zagon, nov motiv.

Lahko si mislite, koliko prahu bi dvignila vrnitev Neymarja v Španijo, vendar ne k Barceloni, ampak k največjemu tekmecu.

Članki iz rubrike