baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 27.12.2017 12:12:07

Bogataš, ki OBOŽUJE ljubljansko OLIMPIJO, je kupil belgijskega velikana

Profimedia
Anderlecht je dobil novega lastnika.

Se še spomnite Marca Coucka? Pred skoraj enim letom smo pisali o tem lastniku Oostendeja, ki hrepeni po tem, da bi se njegov klub pomeril z Olimpijo. Da, ljubljansko Olimpijo. Hkrati je razkril, da bi njegova zasedba pripotovala v Ljubljano in da je pripravljen prevzeti vse stroške prijateljske preizkušnje, ki si jo tako zelo želi.

"Olimpija mi je všeč, ker njeno ime tako lepo zveni v mojih ušesih!" je svojo željo pojasnil nesramno bogati poslovnež, ki je obogatel v farmacevtski industriji. Je ustanovitelj podjetja Omega Pharma, ki jo je pred tremi leti prodal za 3,6 milijarde evrov.

coucke
Profimedia
Marc Coucke je menda navezal stike z Milanom Mandarićem, da bi se dogovorila za tako zelo želeni obračun. Za zdaj je pri tem ostalo, morda pa se utegne zgoditi, da se bo Olimpija v prijateljskem dvoboju pomerila z Anderlechtom. To je namreč novi klub oboževalca ljubljanskih zeleno-belih. Pred kratkim je postal večinski lastnik belgijskega velikana, pri katerem Robert Berić odšteva zadnje ure pred vrnitvijo v Francijo. Za 70 odstotkov delnic naj bi odštel 27 milijonov evrov, uradno bo vodenje kluba prevzel 1. marca.

Da ne bi bil v navzkrižju interesov, mora do takrat kakopak prodati Oostende, obeta se mu odličen posel. V pogovorih je namreč s predstavniki Manchester Cityja, ki želijo imeti v Belgiji svojo podružnico, v kateri bi se kalili njihovi mlajši igralci in si prizadevali, da bi Pep Guardiola postal pozoren na njih.

Članki iz rubrike