Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2017 14:08:08
Deli članek:

NAJLEPŠA ČESTITKA ALI ABSURDNE ŠEME? Družina zvezdnika Barcelone s TOLE praznično podobo dvignila prah (foto)

Ivan Rakitić je pri voščilu za praznike šel zelo daleč.

Hrvaški zvezdnik Barcelone je po sijajni predstavi in visoki zmagi na el clasicu v pričakovanju božičnega večera objavil praznično čestitko, ki je deležna veliko pozornosti. Nekateri jo občudujejo, spet drugi se iz nje norčujejo, tretje poti praktično ni. Logično, ko pa je Rakitić dal posneti fotografijo svoje družine, kakršnih resnično nismo vajeni in ki močno prekaša podobne poskuse podobnih nogometnih (in drugih) zvezdnikov. 

Težko je reči, v kaj so se Rakitić, njegova španska izbrana in njuni hčerkici oblekli. Oziroma oešmili, kot se zgražajo nekateri. Ali gre za nek biblični prizor ali za kaj podobnega? Je vse skupaj naključje v malce nenavadnih "cunjah" za vsak dan in priložnostno oblečenih otrocih? Ali je tole kaj tretjega? Morali si boste ogledati spodnji prizor in tole drevo, luč in kostume presoditi sami. Lahke naloge zagotovo ne boste imeli, o tem ni dvoma.

Ker je praznični čas, pa se seveda lahko nasmejite v vsakem primeru; zaradi ljubkosti ali zaradi absurda. In še nekaj: v vsakem primeru lahko občudujete Ivanovo ženo, ki je dih jemajoča ne glede na okoliščine in kostume.