Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2017 12:12:20
Deli članek:

Zato je za navijače Juventusa BOG, za Gazzetto pa RAMBO: Ne samo, da je igral s 13 šivi, ampak je BLESTEL

Reuters

Italijani so polni hvale na račun zvezdnika Juventusa.

Temu se reče pravi bojevnik! Hrvaški reprezentant je na sila zahtevnem obračunu v serie A navdušil kritike, še posebej pa ga hvalijo navijači stare dame. Mario Mandžukić je bil morda celo prvo ime obračuna, čeprav ni dosegel edinega zadetka na tekmi, s katerim je Juventus v derbiju kroga premagal Romo.

Hrvat je še enkrat več navdušil s svojo borbenostjo, poskrbel je za nekaj nadvse pomembnih trenutkov na tekmi, napadalec pa se je zelo izkazal celo v obrambnih nalogah.

Doseganje zadetkov sploh ni več prioriteta hrvaškega zvezdnika, trener Massimiliano Allegri je iz njega naredil vsestranskega igralca. Polni hvale na račun Hrvata so bili tudi pri sloviti Gazzetti, kjer so zapisali: "Prestregel je tri nevarne žoge, bil je povsod. Čeprav je na prejšnji tekmi dobil veliko ureznino, je želel igrati. Njegove tekem so videti kot akcijski filmi. Tepe se, tepejo njega, ampak se ne predaja. On je kot Rambo."

Spomnimo, Mandžukić je na prejšnji tekmi proti Bologni staknil globoko ureznino, ki so mu jo oskrbeli s kar 13 šivi. Pravi bojevnik, ki je spet pokazal, zakaj med navijači Juventusa uživa velikanski ugled.

Reuters