sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ro
ro
0 24.12.2017 11:53:37

Bodo DOMŽALČANI naslednji klub brez TRENERJA!? Simon Rožman z zelo MAMLJIVO PONUDBO, športni direktor pa odgovarja!

Domžalski nogometaši in člani strokovnega vodstva so na zasluženem zimskem oddihu, vsaj navzven je dogajanje ob Kamniški Bistrici v teh dneh nadvse umirjeno, toda na uho nam je prišel namig, da bi vendarle utegnilo postati vroče. S Simonom Rožmanom v glavni vlogi.

Ko nam je prišlo na uho prvič, temu nismo posvečali pretirane pozornosti. V nogometnih kuloarjih se pač govori marsikaj, a ko se je zgodba začela ponavljati in ko nam je to prišepnil še vir, ki mu zaupamo, nismo več mogli ostati ravnodušni na namigovanja o tem, da ima Simon Rožman na mizi mamljivo ponudbo. In da obstaja verjetnost, da bo zapustil domžalsko klop ... 
"O tem ne vem ničesar," se je v tiskani izdaji Ekipe SN odzval Matej Oražem. "S Simonom se sicer nekaj dni nisva slišala, ker so vsi na dopustu, jaz sem v Domžalah, ampak o tem z menoj ni nihče govoril. Ne izključujem pa možnosti, da je morda kdo govoril s predsednikom in je pri tem ostalo, kakršnihkoli usklajevanj glede tega ni bilo. Ne, jaz ne vem ničesar," je nadaljeval športni direktor Domžal in poskrbel še za zanimiv dodatek: "Je pa v preteklosti že imel ponudbe, ob katerih smo se pogovorili, in odločil se je, da bo za zdaj nadaljeval domžalsko zgodbo. Seveda je vedno vse odvisno od ponudbe. Če je dobra, če je zanimanje res iskreno, se skoraj vedno oziroma vedno najde rešitev. Načeloma me takšne stvari ne skrbijo in me ne obremenjujejo."

Članki iz rubrike