Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2017 12:48:33
Deli članek:

BOŽIČNA NOČNA MORA! Noro, v KATERO ŽIVAL je trčil trenerski zvezdnik: pristal v bolnišnici, njegov oče pa celo ...

Kdo bi si mislil, da se lahko zgodi kaj takega.

Trener Valencie Marcelino se je po zadnji tekmi letošnjega leta odpravil na počitnice in je v soboto zvečer ob 23.30 vozil med Logronom in Bilbaom na severu Španije. Ob le malce previsoki hitrosti mu je ob tem prekrižala pot orjaška divja svinja, ki so značilnost tistega dela Španije in so pogosto lahko težava za voznike. A ponavadi ne tako velika kot tokrat, ko je bila žival posebej masivna, hitrost visoka, trčenje pa silovito. 

Marcelina so po tem, ko je z vso močjo trčil v svinjo, prepeljali v bolnišnico, mu poskrbeli manjši udarec in ga takoj odpustili. Slabše pa sta jo odnesla njegova starša. 81-letni oče je celo huje poškodovan, tudi mamo pa so z nekoliko lažjimi poškodbami zadržali v bolnišnici. Kot poročajo lokalni mediji, je družina pretresena in seveda še ne ve, ali bo lahko preživela božič v domači hiši v Gijonu, kamor so potovali.  

Marcelino že tako ali tako ni imel najbolj srečnega božiča, saj je z 0:1 izgubil veliki lokalni derbi proti Villarrealu in se oddaljil od vodilne Barcelone, za katero zaostaja že 11 točk.