Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2017 10:59:39
Deli članek:

OJOJ! Predsednik Reala je DANAŠNJO božično poslanico več kot očitno posnel PRED EL CLASICOM. Kar poglejte ... (video)

Tale nastop bo šel v zgodovino kot eden bolj neposrečenih.

Je že res, da je Real v letu 2017 osvojil ogromno lovorik in v tem pogledu pisal zgodovino. Drugič zapored je postal evropski prvak, kar celo večnost ni uspelo nikomur, enako velja za drugi zaporedni naslov v evropskem superpokalu in drugi zaporedni naslov na svetovnem klubskem prvenstvu. Kot da to ne bi bilo dovolj, je postal še španski prvak in prav je, da je predsednik Florentino Perez vse to poudaril v svoji tradicionalni božični poslanici. Toda ...

Več kot očitno je predsednik poslanico, ki jo je prebral v družbi trenerjev nogometne in košarkarske ekipe ter obeh kapetanov, posnel že pred nekaj dnevi in so zaposleni v klub objavo vnaprej pripravili za današnje jutro. To je neizpodbitno dejstvo, kajti košarkarska ekipa je že nekaj dni na oddihu, pa tudi nekatere očitno vnaprej posnete besede so nekaj ur po ponižujočem porazu 0:3 na el clasicu izzvenele, kot da bi se nekdo dodatno norčeval. 

"Danes se vsi madridisti počutimo bolj kot kadarkoli ponosni na našo nogometno ekipo in na njenega trenerja Zinedina Zidana. Vse, kar so dosegli do teh praznikov je izjemno in je del legendarne zgodbe o tem legendarnem klubu," je dejal Perez in dodal: "Vsega, kar smo dosegli leta 2017, ne bomo nikoli pozabili. Najlepše pa je to, da smo vse dosegli skupaj." Nakar je prepustil besedo Zidanu, ki je za veliki finale dejal, da mora ekipa v letu 2018 nadaljevati tam, kjer je zaključila leto 2017."

Kot rečeno, zeloooo neposrečeno. Kot lahko vidite tudi na posnetku na tej povezavi.