tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Hajdi3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Hajdi srečno zaljubljena

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
3 24.12.2017 08:38:13

Sijajni ISCO se na el clasicu NI ŽELEL OGREVATI! Njegov odgovor na škandalozen dogodek vam bo DAL MISLITI ...

Zmaga Barcelone 3:0 na sobotnem el clasicu seveda s seboj prinaša številne zgodbe.

Ena je tudi zgodba o Iscu, ki je še poleti poniževal Barcelono na obračunu za španski superpokal, zdaj pa kot eden od ljubljencev madridske publike ni odigral niti minute. To dejstvo je dvignilo ogromno prahu, še precej več pa so ga takoj po tekmi dvignili zapisi spletnih izdaj nekaterih španskih časnikov, ki so pisali o pravcatem škandalu v taboru kraljevega kluba. Po teh zapisih naj se Isco po sporu z Zidanom sploh ni želel več ogrevati za morebitni vstop v igro. 

Prizor je bil resnično nenavaden. Kar naenkrat se je iz skupine igralcev, ki so se ogrevali za vstop, Isco preprosto usedel. Zgodilo se je v trenutku, ko je bil izključen Dani Carvajal (pri izidu 1:0 je torej Barca dobila igralca več in enajstmetrovko) in ko je bila jeza pri Madridčanih največja. Kot rečeno, prizor je bil resnično nenavaden, videti je bil škandalozen in zapisi medijev so bili temu primerni. Toda ko boste slišali drugo plat, boste morali priznati, da je še bolj logična. 

"Ker so nam izključili branilca, je moral takoj vstopiti Nacho. Za vstop pa sta bila ob tem že pripravljena dva moja soigralca. Zato sem se seveda usedel. Nehajte srati ... nisem vedel, da se po novem na tekmi lahko naredi štiri zamenjave," je zelo ostro sporočil. In res. Takoj je moral vstopiti Nacho, medtem ko sta že pred izključitvijo Carvajala na prvo prekinitev za vstop v igro čakala Marco Asensio in Gareth Bale. Toliko o škandalu ...

Značke: isco, real, barcelon, clasico

Članki iz rubrike