sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
8 24.12.2017 08:43:42

Samo v MARIBORU! Zvezdnik vijoličastih bi lahko odšel BREZPLAČNO, a je TAKOLE poskrbel za MASTEN ZASLUŽEK kluba

Zlatko Zahovič
Grega Wernig
V pisarnah vodilnih mož Maribora je te dni zelo pestro, vijoličasti so potrdili že nekaj prihodov in odhod Jeana Clauda Billonga, naslednji pa bi lahko odšel Marwan Kabha.

Izraelski mediji poročajo, da naj bi se njihov velikan Maccabi iz Tel Aviva zelo resno zanimal za 26-letnega vezista. Vodilni možje kluba želijo moštvo okrepiti z izraelskimi nogometaši in v pomembnem členu vijoličaste zasedbe vidijo pravšnjo novo moč. Navsezadnje gre za nogometaša, ki se je z dobrimi igrami v dresu Maribora prebil tudi do izraelske izbrane vrste. Mediji v sveti deželi dodajajo, da je izbira padla na Marwana Kabho tudi ali zlasti zato, ker naj bi Maccabi zelo težko iz Ingolstadta pripeljal še eno svojo tarčo, 29-letnega Almoga Cohena, a hkrati poudarjajo, da tudi prestop enega od adutov 14-kratnih slovenskih prvakov ne bo lahek zalogaj. Po njihovih informacijah naj bi Maribor zahteval vsaj milijon evrov odškodnine, kar je za Maccabi nekoliko previsok znesek, toda poznavajoč Zlatka Zahovića smo skoraj prepričani, da bo »izklicna cena« še višja.

kabha dw
Drago Wernig - TAKA

Kot je znano, je Marwan Kabha pred dvema mesecema podaljšal pogodbo z Mariborom. Prejšnja bi mu potekla po koncu aktualne sezone (31. maja 2018), kar pomeni, da bi lahko januarja sklenil dogovor z novimi delodajalci in se jim poleti pridružil brez finančnega nadomestila. Toda Izraelec te možnosti ni izkoristil, ni se odločil za takšen scenarij. Ni hotel. Zlatku Zahoviću naj bi že pred časom obljubil, da iz Ljudskega vrta ne bo odšel brez odškodnine. Da na kaj takega iz hvaležnosti do kluba, ki mu je dal tako veliko, noče niti pomisliti. In podpisal je novo enoletno pogodbo do 31. maja 2019, ki Mariboru omogoča dovolj manevrskega prostora, da si zagotovi želeni zaslužek. To vsekakor razkriva, na kakšni ravni je zaupanje med Marwanom Kabho in Zlatkom Zahovićem.

Članki iz rubrike