Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.12.2017 15:54:06
Deli članek:

KRIČEČI NAVIJAČ MILANA obrnil ploščo! Še nikoli ni nihče TAKO PONIŽAL rdeče-črnih, kot jih je UPRAVIČENO ON (video)

Če se je na tak način odzval on, potem je res hudo.

Tiziano Crudelli je v Italiji legenda. Novinar ene od italijanskih televizij ne skriva svojega izrazitega navijanja za Milan (to je tudi koncept oddaje, katere obraz je), njegove reakcije ob bolj ali manj pomembnih zadetkih nekdanjega velikana so v zadnjih dveh desetletjih postale pravi kult. Znal pa je biti Crudelli tudi kritičen, kadar je bilo treba. Nikoli pa tako zelo kot ta konec tedna, ko je Milan proti Beneventu odigral zgodovinskih 2:2. 

Jasno, Benevento je ekipa, ki v prvih 14 krogih ni osvojil niti točke in je s tem postavil nov evropski rekord, proti Milanu pa je do točke prišel po tem, ko je v 95. minuti izenačujoči zadetek dosegel vratar. Dogodek po vsem svetu odmeva kot dosežek Beneventa (posebej njegovega vratarja) in sramota Milana, vsaj tako zelo pa zdaj odmeva nastop Crudellija, ki je dogodek v živo komentiral na resnično edinstven način.

"Sramota! Pojdite domov! Nezaslišano! Celo vratar vam je zabil zadetek!," se je drl Crudelli, večkrat ponovil in dodal še nekatere podobne oznake, pri čemer ga preprosto ni bilo mogoče umiriti. Razumljivo. Milan je zamenjal trenerja, prvič ga je vodil Gennaro Gattuso, a podoba ekipe je bila še vedno katastrofalna. In to po tem, ko so v krepitev zasedbe novi lastniki sumljivega porekla vložili (fiktivnih?) 230 milijonov evrov.

Predvajajte si spodnji posnetek. Predvajate si ga večkrat. In jasno vam bo, v kako neverjetno globoki krizi je Milan, medtem ko njegov mestni tekmec Inter kljub drugačnim pričakovanjem vodi na lestvici serie A.