Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.12.2017 15:06:57
Deli članek:

Carlo Ancelotti BREZ OKLEVANJA zavrnil mesto selektorja in udaril po ITALIJANSKEM nogometu: Povem vam, kaj in kje je največja TEŽAVA!

vszi

Carlo Ancelotti je bil glavni kandidat za prevzem italijanske reprezentance, a je izkušeni trener to možnost zavrnil.

Italijani se še vedno pobirajo po šoku, ki so ga doživeli v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ko so jih izločili Švedi in tako poskrbeli za prvovrstno senzacijo. Pričakovano je italijanska reprezentanca ostala brez selektorja Gian Piera Venture. 

Kot ime naslednika, ki bi ga navijače najraje spet videli na klopi Italije, se je pojavljalo ime Carla Ancelottija, ki je letos že na začetku sezone ostal brez službe pri Bayernu. Toda legenda italijanskega nogometa je to možnost zavrnila in dala tudi pojasnilo, zakaj. "To bi bilo povsem drugačno delo. Želim še naprej delati v klubskem nogometu, še vedno uživam trenirati in vsak dan delati," je povedal na italijanski televiziji RAI in dodal: "Italijanski nogomet ima težave, ki jih jaz ne morem rešiti. Celoten sistem mora biti spremenjen, obstaja velik konflikt med zvezo in klubi, ki ga je potrebno rešiti."