Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.12.2017 13:26:01
Deli članek:

Bo Zinedine ZIDANE postal BIVŠI!? Predsednik madridskega Reala je udaril po mizi in jasno povedal, kaj si misli o tem! Njegove besede ZELO PRESENEČAJO!

Prvič v dveletnem vodenju madridskega Reala je status Zinedina Zidana postavljen pod velik vprašaj.

Madridski Real je letošnjo sezono začel daleč od pričakovanj, rezultati predvsem v španskem prvenstvu niso takšni, kot so po sanjski minuli sezoni navijači pričakovali. Zato se je v zadnjih dneh in tednih pojavilo veliko dvoma o tem, kakšna bo prihodnost trenerja Zinedina Zidana in ali bo sploh dočakal konec sezone.

Prvič se je jasno in glasno oglasil tudi predsednik Florentino Perez, ki je dal vedeti, kakšna je usoda nekdanjega francoskega reprezentanta na klopi kraljevega kluba: "Je najboljši mogoči trener za Real Madrid. Bil je rojen za to." Perez je kar malo presenetil s svojimi besedami sodeč po tem, da v preteklosti ni imel zadržkov zamenjati trenerjev. Tudi po zadnjem remiju z Athleticom, po katerem je Real iz rok izpustil izjemno priložnost, da se približa Barceloni na vrhu lestvice, ni bilo kriznega sestanka, tudi vodstvo kluba se namreč zaveda, da je storilo kar nekaj napak v poletnem prestopnem roku. V španski prestolnici imajo zdaj veliko pričakovanj od januarskega prestopnega roka, v katerem bo skušal Real popraviti to, kar se popraviti da.