Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2017 14:51:04
Deli članek:

Vnovičen SESTOP NA TRDNA TLA: Poleti so se še kako borili zanj, zdaj pa je PADLI JUNAK Armin Bačinović spet …

vszi

Kaj se dogaja z Arminom Bačinovićem?

Poleti so se na vse pretege trudili, da bi ga zadržali v svojih vrstah, zdaj pa očitno že obžalujejo, ker jim je to dejansko uspelo. Armin Bačinović se je tudi pri Sambenedetteseju znašel v težavah in tudi, to je še pomembnejše, na izhodnih vratih. Lokalni medij Gazzetta Rossoblu tako poroča, da Bačinović predstavlja eno največjih razočaranj kluba v tej sezoni, zaradi slabih rezultatov pa naj bi bilo le še vprašanje časa, kdaj bo imel spet proste roke pri iskanju novega delodajalca.

"Razočaral je, in to precej, navijače svojega kluba. To bi lahko vplivalo tudi na predsednika kluba. Že v Teramu bi lahko bilo vse znano. Zdi se, da je celo življenje oddaljen od tega, ko je dobro igral in navduševal gledalce," so zapisali pri omenjenem časniku, pri La Nuova Riviera dodajajo, da se nekdanjemu reprezentantu Slovenije čas izteka, čeprav bi se lahko pojavila težava, če nogometaš ne bo privolil v predčasno prekinitev pogodbe.

Mariborčan, ki je svoj čas veljal za enega najbolj nadarjenih slovenskih nogometašev in je kot član Palerma nekaj časa celo navduševal v elitni serie A, je za svoj klub v tretji ligi v tej sezoni odigral 13 tekem, gola ni dočakal. Skupaj je na zelenicah preživel 750 minut, ali bo zaigral tudi nocoj proti že omenjenemu Teramu, pa bomo šele videli. Če ne, bo bržčas marsikaj precej bolj jasno.