Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

roglic 24 pm Ekipa24.si

Hud udarec za ekipo Primoža Rogliča! V ...

nu
nu
0 27.11.2017 14:46:01

To je NORO, to je NEVERJETNO! Zamislite si VSE MOŽNE scenarije, kako v zadnji SEKUNDI izgubiti NASLOV PRVAKA in nato poglejte ... TO! (video)

Naziv najbolj dramatične končnice prvenstva vsekakor pripada Gruziji.

Gruzija je minuli konec tedna dobila prvaka letošnje sezone, to je postala ekipa Torpedo Kuaitsi. Toda način, na kakršnega so bili okronani, odmeva po celem svetu, ne le v Gruziji in okolici. Še več, videoposnetek zadnjih dveh minut zadnje tekme prvenstva je postal svetovna uspešnica. Zakaj?

V zadnjem krogu sta se namreč pomerili vodilni ekipi prvenstva - Torpedo Kuatsi in Dinamo Tbilisi. Slednji je imel pred zadnjim krogom dve točki prednosti, to pomeni, da mu je za osvojitev naslova zadostoval že remi na velikem derbiju. Nogometaši Torpeda so imeli minimalno vodstvo z 1:0 v rokah do zadnjih minut tekme, oziroma bolje rečeno do zadnjih sekund štiriminutnega sodnikovega podaljška. Nato pa je delivec pravice po prekršku pokazal na belo točko za Dinamo. To je pomenilo le eno: če zadane enajstmetrovko je prvak Dinamo, v nasprotnem primeru pa bo slavil Torpedo.

Toda zadnji strel z bele točke se bo v zgodovino vpisal kot tisti, ki je ekipi iz Tbilisija odnesel naslov prvaka. Odlično pa je reagiral tudi gostujoči vratar  Roin Kvaskhvadze in veliko veselje gostov se je lahko začelo. 

Članki iz rubrike