Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2017 14:09:46
Deli članek:

BUM! Kakšna napoved, kakšna SAMOZAVEST: Zvezdnik Olimpije pred Mariborom sporoča ...

www.alesfevzer.com

Rok Kronaveter je po dolgem času zaigral v udarni enajsterici Olimpije in poskrbel za zmago.

Olimpija je konec preteklega tedna izkoristila poraz Maribora in se spet zavihtela na vrh prvenstvene razpredelnice, a zdaj je pred njo nadvse zahtevna serija tekem. Najprej jih čaka povratni dvoboj pokala Slovenije v Ljudskem vrtu, nato pa dve prvenstveni tekmi.

"Po tem porazu (z Mariborom) se je bilo treba pobrati in mislim, da smo odlično opravili z nalogo in imeli veliko priložnosti. Na koncu smo enkrat zadeli, ampak pomembno je, da smo osvojili tri točke," je za 24ur.com po tekmi v Stožicah povedal strelec edinega zadetka Rok Kronaveter in nadaljeval: "Po dolgem času sem zaigral v prvi postavi, dal sem vse od sebe, uspel zadeti in lahko upam, da bo tako še naprej. Pride takšna serija, ko nisi ravno učinkovit, ampak kot sem že dejal, najbolj pomembno je, da osvajamo točke in to nam je uspelo."

Olimpija ima do konca jesenskega dela prvenstva še tri tekme. Prvi obračun bo pokalni, na katerem bodo Ljubljančani v Ljudskem vrtu branili tri zadetke prednost s prve četrtfinalne tekme, nato pa jih čakata še dva zahteva prvenstvena obračuna. V začetku decembra se bodo najprej pomerili z Domžalami, nato pa z vročim Celjem, ki je bil konec preteklega tedna usoden za Mariborčane. "Mislim, da bodo vse tri tekme težke, moramo se pripraviti, če bomo igrali tako kot danes, bomo lahko zmagali na vseh treh," se zahtevnosti naloge zaveda Kronaveter, hkrati pa verjame v uspeh zeleno-belih.