Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
7 21.11.2017 10:51:11

'SMRAD' ALI 'PROFI' brez primere? Kako je Mourinho z ENO (nepotrebno) potezo 50 LJUDEM vzel BOŽIČ z družinami ...

Reuters
Jose Mourinho vedno poskrbi za to, da se okrog njega dviguje precej prahu.

Portugalski strateg se je tokrat odločil, da bo nekoliko popestril božič zaposlenim v klubu. No, ali pa pokvaril. Manchester United bo v skladu z angleško navado 26. decembra igral prvenstveno tekmo, in sicer bo na svojem Old Traffordu gostil Burnley. Logično je torej, da bodo rdeči vragi trenirali tudi na božič, in tako je že dalja časa znano, da bodo morali biti v službi vsi tisti, ki skrbijo za Unitedov pripravljalni tabor v Carringtonu.

Gre za 20 kar dobro plačanih profesionalcev, ki so tega navajeni in ki so na to pripravljeni, toda Mourinho ne bi bil Mourinho, če stvari ne bi nekoliko spremenil. No, ali pa precej. Božični trening je, kar je za United zelo neobičajno, prestavil kar na Old Trafford, kar pomeni, da bo v službo moralo priti 50 dodatnih ljudi. Tudi mnogo takih, ki so plačani precej slabše in ki so seveda že imeli božične načrte z družinami.

Uradna razlaga se glasi, da Mourinho ne želi dovoliti prazničnega sproščanja ekipi, do katerega bi lahko prišlo v zavetju pripravljalnega centra. Hoče, da trenira tam, kjer bo tudi igrala, in tako obdrži potrebno osredotočenost. Lahko bi torej rekli, da gre za izjemnega profesionalca, a marsikdo meni, da gre v resnici za povsem brezčutnega arogantneža, ki nima občutka za soljudi. Po mnenju teh je poteza povsem nepotrebna in se zgolj norčuje iz zaposlenih.   

Članki iz rubrike