Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 21.11.2017 10:19:28

KAOS v REALU! ZIDANE tik pred odpovedjo, predsednik že našel NASLEDNIKA!

Reuters
Niz slabih rezultatov je močno zamajal temelje v madridskem Realu.

Ceno za slab začetek sezone pa bi znal plačati trener Zinedine Zidane. Po gladki zmagi nad Barcelono v španskem superpokalu se je zdelo, da je pred galaktiki izjemno leto, a se je obrnilo v povsem nasprotno smer.

Izhodu iz krize kar ni videti konca, Cristiano Ronaldo je daleč od prave forme, Gareth Bale je ves čas poškodovan, tudi Karim Benzema se ne more pohvaliti z dobrimi igrami. Dvanajst krogov španskega prvenstva je bilo dovolj, da so si Madridčani za vodilno Barcelono nabrali že velikih deset točk zaostanka.


Predsednik kluba Florentino Perez je že prižgal alarm, boji se, da je za vse skupaj kriva zasičenost igralcev in trenerja. Francoz je navsezadnje v zadnjih dveh sezonah osvojil, kar se je osvojiti dalo. Španski mediji pa so se razpisali o tem, da je predsednik Zidanu že zabičal, da ima na voljo še nekaj tekem, da se stvari spremenijo na bolje, sicer sledi odpoved.

Pri Mundo Deportivu so šli še nekoliko dlje, predsednik Perez ima že izbranega Zidanovega naslednika, a bo nanj moral še nekaj časa počakati. Zakaj? Zato, ker je njegov kandidat zaposlen in bo sodeloval tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Gre za nemškega selektorja Joachima Löwa, ki bi tako v Madrid prispel pred začetkom naslednje sezone.

V primeru, da bo Zidane nogo dobil že prej, pa bi Perezu na pomoč priskočil eden izmed nekdanjih trenerjev kraljevega kluba, in sicer kar Carlo Ancelotti, ki je po slovesu od Bayerna še vedno brez službe.

Galerija

Članki iz rubrike