Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2017 15:22:10
Deli članek:

Prvi mož Reala je NEPOSREDNO snubil legendo BARCELONE: Kar v Londonu mu je ponudil igranje za beli balet, odziv pa KRALJEVSKI!

Reuters

Na podelitvi nagrad Fife najboljšim nogometašem in trenerjem v Londonu je prišlo do kar nekaj zanimivih srečanj.

V angleški prestolnici se je zbrala vsa nogometna smetana, na prireditvi ob Fifini podelitvi nagrad so bili zbrani vsi najboljši nogometaši minulega leta, ni pa manjkalo niti legend iz preteklosti, kot sta Diego Maradona in Ronaldo. 

Med drugim sta imel prijateljski klepet prvi mož madridskega Reala Florentino Perez in nekdanji dolgoletni nogometaš Barcelone Dani Alves, ki v letošnji sezoni igra za PSG. Perez, ki je bil ob številnih nagradah za svoje varovance - Real je pobral nagrade za najboljšega nogometaša, trenerja, v prvi enajsterici pa imel 5 svojih igralcev - zelo dobro razpoložen. Tako se je z nekdanjim rivalom iz Katalonije pošalil, da bi lahko zaigral za Real. "V njega sem naletel v dvorani, tako kot vedno je bil prijateljsko razpoložen. Odločila sva se, da se bova nekoliko pošalila. Spet sem mu rekel, da bi moral zaigrati za Real. On mi je ekspresno odgovoril, naj ga nikoli več ne kličem, se nasmejal in odšel," je razkril Perez.