Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2017 13:50:22
Deli članek:

Razvpiti Ranko Stojić o tem, da bi SE ŠE V TRETJE VRNIL v Olimpijo: Morda. Toda le POD POGOJEM, da bi klub lahko ...

Nikola Miljković

Kakšne so možnosti, da bo Ranko Stojić nekoč spet deloval v Olimpiji?

Pretekli teden je Milan Mandarić v pogovoru za Slovenske novice prvič konkretneje spregovoril o svojem slovesu od Olimpije. Poudaril je, da bo čas za slovo morda odšel že naslednje poletje, toda še preden bo pomahal v slovo, želi osvojiti še drugi naslov prvaka. Da bo prej ali slej vseeno napočil čas za njegov odhod, je jasno, precej bolj negotovo pa je, kaj bo z Olimpijo po bogataševem odhodu. Kdo jo bo prevzel? Mandarić je omenjal Izeta Rastoderja in Joca Pečečnika, toda ali bi se lahko v Stožice vrnil celo Ranko Stojić?!

Razvpiti Srb je že dvakrat bil v Ljubljani, obakrat kot športni direktor Olimpije. V drugo je odšel na začetku letošnjega leta, in sicer po odmevni, a ne preveč uspešni temeljiti prenovi članskega moštva. Zdaj se spet ukvarja z menedžerskim poslom, v tem trenutku pa o tem, da bi se vrnil še v tretje, sploh ne razmišlja. No, to sicer ne pomeni, da je vrnitev povsem nemogoča, a če bi že prišlo do nje, bi se Stojić vrnil le kot - LASTNIK!

"V tem trenutku me to ne zanima. Slovenska javnost si je o meni ustvarila sliko, ki je žal bolj negativna kot pozitivna. Imam druge načrte. Bomo videli, kaj bo. Če pa bom kdaj pripravljen, da v vodenje kluba vstopim sam, se pravi, da bom klub lahko kupil, vanj investiral ... Tako kot sem delal v Radu. Da nisem odvisen od nikogar. Morda," je v intervjuju za Nogomanio dejal nekdanji jugoslovanski reprezentančni vratar.