milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 24.10.2017 12:17:44

GALAKTIK ALI NE? Predsednik Reala se je razgovoril o nakupu HARRYJA KANA!

Reuters
Že kar nekaj časa se govori, da se želi madridski Real okrepiti s Harryjem Kanom.

Najboljši strelec zadnjih dveh sezon premier lige, ki tudi v tej drži vodilno mesto na ligaški lestvici strelcev, je velika želja trenerja Zinedina Zidana. Na Otoku se je omenjala številka 180 milijonov evrov, ki naj bi jih bil Real pripravljen odšteti za angleškega reprezentanta.

Zdaj pa se je o tem razgovoril tudi predsednik Reala Florentino Perez, ki je dejal, da se zelo dobro zaveda, da bo Kanova cena izredno visoka. Tottenham sicer ne želi ostati brez svojega zvezdnika, a če ga bo že moral pustiti drugam, bo skušal zanj iztržiti ogromno denarja.

perez
Reuters
Toda Perez je španskim medijem na sinočnji Fifini gala prireditvi zaupal, da za zdaj še ni stopil v stik s predsednikom Tottenhama Danielom Levyjem in da ga še ni vprašal za nogometaševo ceno. "Tottenhamovega predsednika še nisem vprašal za Kanovo ceno, ker vem, da mi bo rekel, da hoče zanj 250 milijonov evrov," je razkril Perez.

Perez že ima izkušnje z Levyjem, saj je Real od Tottenhama pred štirimi leti za takrat rekordnih sto milijonov evrov kupil Garetha Bala, leto prej pa za 30 milijonov Luko Modrića.

Real že tri leta ni naredil nekega megamilijonskega prestopa, torej od poletja 2014, ko je od Monaca za 80 milijonov evrov odkupil Jamesa Rodrigueza, zato bo zanimivo videti, ali se bo odločil za Kana.

Članki iz rubrike